Онлайн магазин Etnomotivi.com използва ЕКОНТ като куриерска фирма за доставки. Доставяме по желание на клиента до адрес или до офис на куриерската фирма ЕКОНТ. Всички офис на ЕКОНТ можете да откриете тук – http://www.econt.com/offices/

 

Доставката е винаги БЕЗПЛАТНА за всички поръчки на стойност над 150 лв. За поръчки на стойност под 100 лв. доставката е фиксирана на 6.99 лв до офис, до личен адрес цената на доставката е спрямо тарифата на куриерската фирма.

 

Ако продукта, който сте заявили е в наличност, времето за доставка е от 1 до 3 работни дни. Ако продукта не е в наличност ще Ви уведомим допълнително по телефон или имейл за времето на доставка. Ние от магазин Etnomotivi.com правим всичко възможно за най-кратки срокове за доставка за нашите клиенти.

  

Всички поръчки се изпращат с опция ПРЕГЛЕД, тоест можете да проверите своята пратка преди да я заплатите.

 

Предлагаме и 4 часова доставка в рамките на гр. София за определени продукти от асортимента ни. Цената на доставката е на стойност 10лв.

 (Дали е възможна четиричасова доставка на даден продукт се уточнява предварително на посочените телефони с наш служител)